keskiviikko 29. tammikuuta 2014

I love Mago


Olen löytänyt suuren rakkauteni, Magon! Maanantaina vietimme liikkeessä koulutuspäivää. Simply Natural -kouluttaja Miia-Maria, joka on todellinen pidennyspro, tuli opettamaan meille viime keväänä lanseeratun Mago-tekniikan.

Ajattelepa pidennystä, joka on höyhenenkevyt, ei sinettejä, ei liimaa, ei teippejä, ei ompelua, ei allergisoi, ei kemikaaleja. On ympäristöystävällinen, eettinen ja täydellisen hellävarainen hiuksillesi, sekä helppo ja nopea poistaa. Kuulostaa uskomattomalta, eikö? Sitä on Mago. Hämmästyttävän upea solmutekniikka yhdistettynä huippulaatuiseen Simply Natural -hiukseen.


Tämäkin olisi jo täydellistä, mutta lisäksi yhteen osioon pystytään valitsemaan kaksi sävyä, juuri sinulle räätälöitynä. Aivan uskomattoman upeaa!!!

              ennen -  jälkeen             

Minä sain malliksi Katan, joka toivoi niskapituiseen hiukseensa täyspitkää pidennystä. Sävyiksi valittiin B3 ja B4 ja lopputuloshan on täydellinen. Entisenä sinettiasiakkaana Kata huomioi heti, ettei Mago tunnu hiuksessa miltään. Odotankin innolla palautetta, miten on onnellisen pitkähiuksisen arki sujunut.


Ostaessasi hiuksille suositellun hoitotrion, saat pidennyshiuksillesi neljän kuukauden takuun.

3 kommenttia:

  1. Tälläsistä ei sais kirjotella koska alkaa himotus pidempään tukkaan nopeasti : D haha! Ehkä kuitenkin maltan omani kanssa vain...

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä! Unohdinkin mainita, että Magoa saa 30, 40, 50 ja 60 senttisenä. Vois kyllä niin nähdä sulla sen 60cm hiuksen... ;)

      Poista