keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Tuotetestausta III

 
Syyskuun puolivälissä sain testattavakseni No Nothing -tuotteita. Siitä voit lukea lisää täältä ja tuotteista täältä. Ja täytyy kyllä sanoa, ettei todellakaan ärsytä! Olen tykännyt valtavan paljon.
 
Aloitin testailun ihan pelkästään shampoolla ja hoitoaineella. Normaalisti mun rutiineihin kuuluu Super Skinny Serum, Super Strong Liquid Treatment ja joku suhteellisen hyvän pidon antava pohjatuote. Pestessä shampoo tuntui riittoisalta. Teelusikallinen riitti vallan mainiosti omiin paksuihin hiuksiin, joihin normaalisti lutraan reilun ruokalusikallisen, miksei kahtakin. Siitähän ei tietenkään hyödy kukaan muu kuin shampookauppias, joten tee niin kuin sanon ja käytä vain se teelusikallinen. Hoitoainehan kannattaa laittaa useimmiten pyyhekuivaan hiukseen, ihan jo senkin takia, ettei hiuksissa oleva vesi laimenna hoitoainetta. Minähän en tietenkään sellaista jouda tekemään, joten tyydyn vain puristelemaan enimmän vesimäärän hiuksista pois. (Jatka sinä silti sitä pyyhekuivaamista, koska se kannattaa.) Tämän hoitsikan kanssa siitä ei ollut liiemmin haittaa, koska hoitoaine tuntui täyteläiseltä ja riittoisalta. Pesun jälkeen hiukset tuntuivat hoidetuilta ja selvisivät helposti. Hiuksissa oli hyvä kiilto, josta sain palautetta testauksesta tietämättömiltä henkilöiltä.
 
Parin pesukerran jälkeen otin kuvioihin mukaan myös jätettävän hoitsikan. En huomannut mitään eroa.
 
Ja pari kertaa tätä toistettuani, lisäsin pesun jälkeen myös vaahtoa. Sellaisen reilun golfpallon kokoisen möllykän. Vaahdon kanssa jostain syystä tuntui, että jätettäväkin toimi. Tosin en kokeillutkaan vaahtoa ilman jätettävää... Ja hommahan eteni minun kohdallani niin, että ensin pesu, hoito, pyyhekuiviin jätettävä ja vaahto ja kosteilla hiuksilla nukkumaan. Aamulla sitten vaan vähän rautoja hiuksille, niin hiphei, hyvä on. Jos oikein aletaan hifistelemään, niin rautojen alle laitetaan Hot of the Press, aerosolimuotoilutuote rautojen alle, jolla hiukset pysyy suorana tai kiharana ilmankosteudesta huolimatta. Kiinnitetään lakalla.
 
Se mikä minut yllätti näissä tuotteissa, oli se, että minun mielestäni parasta oli niiden tuoksuttomuus. Koukutuin siihen jopa niin paljon, että pyykkikin peseytyy nykyään tuoksuttomilla tuotteilla. Ja nyt kun en enää elä koeaikaa ja käytän myös Skinny Serumia, tulee sen ihana tuoksu ihan erilailla esiin, kun siellä ei ole monia muita tuoksuja alla.
 
No Nothingia suosittelen kaikille hyvillä mielin.
 
Mielipiteet ovat omiani, enkä ole saanut niistä maksua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti