perjantai 16. elokuuta 2013

Liukuväriä soveltaen

Mirellan toiveena oli saada vähän jotain uutta tummiin hiuksiinsa ja mukanaan hänellä olikin muutama fiilistelykuva liukuväreistä. Suurta kontrastia ei lähdetty hakemaan ja laitettiin joukkoon pari perusraitaakin.
 


Lähtötilanne
Tyvi värjättiin samalla sävyllä kuin ennenkin ja raidat ja liukuväri tehtiin Magman /7 ja matalalla hapetteella. Lopputulos oli sävyltään aivan ihana. Olisikohan aika hommata parempi kamera, että saisi kuviinkin ikuistettua todelliset sävyt?
 





 
Kiilto sentään tulee esiin kuvissa! Ja se on peräisin suoraan purkista. Ihan paras kiiltotuote on omasta mielestäni Super Skinny Serum! Ja sen kun sekoittelee yhdessä Extra Bodyn Thicken Upin kanssa kädellä 1:1, ei tarvitse pelätä latistumista edes hentoisimmissa hiuksissa.
 
 
Muutamia uutuustuotteita oli ilmaantunut työpaikalle. Täytyy taas saattaa itsensä ajantasalle. Ja koulutuskalenteri oli saapunut. Ihanaa, pääsee hakemaan uusia ideoita. Motivaatio on kyllä ihan kohdillaan, kun niin vähän on töissä ollut. Oikein odottaa seuraavaa kertaa. Syyskuussa onkin äitiysloma ohi ja töissä saa käydä muutenkin kuin sunnuntaisin. Onpa mukavaa!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti