maanantai 22. huhtikuuta 2013

Aurinkoisen sunnuntain hiukset

Ihana Terhi tarvitsi pikaista apua hiuksille. Alunperin 3-2 -tummuisesta ruskeasta oli muualla purettu väriä ja yritetty taittaa ja tasoitaa suoravärillä sekä hapetevärillä. Hiukseen oli kuitenkin jäänyt lämpöä, jota Terhi ei halunnut ja hius oli hieman liian vaaleakin. Terhin tavoitekuvat voit katsoa täältä.




Kuvat ennen värjäystä

Hiukset värjättiin, tasattiin latvat ja leikattiin otsahiukset lyhyemmiksi. Muotoilutuotteena toimi uusi tuttavuus Super Skinny Relaxing Balm Paul Mitchelliltä. Ihana, ihana tuoteuutuus, joka lähti Terhin mukaankin. Väriä ylläpitämään valittin kotiin lisäksi Color Mask, joka toimii myös tehohoitona ja antaa upean kiillon.


Värjäyksen jälkeen





Olipa työpaikalle ilmestynyt söpöjä korujakin myyntiin, joten oli pakko napata kuva niistäkin.



torstai 18. huhtikuuta 2013

Oma hius, kriisihius

Tänään iski se pakko saada uusi lookki, nyt heti pian. Mieluiten jo eilen. Välillä tekee mieli oikein tummaa, lämmintä ruskeaa, mutta kun vieläkin on se täydellinen strawberry blond saavuttamatta, niin se se on kai ensin testattava. Huomenna kotivärjäystä ohjelmassa siis.

Ystävä menee naimisiin toukokuussa ja siihen liittyviä hiushommeleita odotan ihan älyttömästi. Sormet syyhyää ja pää vilisee ideoita. Pidennysmateriaali onkin jo tilattuna ja siitä se alkaa. Hieman jännittää, kun meikinkin olen lupautunut tekemään. Hyvä siitä tietysti tulee, kunhan saan vähän harjotella. Kuvia tulossa projektin vaiheista.

Toinen kamu suuntaa huomenna kohti Barcelonaa, mistä tilasin tuliaisina hiuskrääsää. Jippii!

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Hyvä hiusvaha?

Nyt kun pitkästä aikaa on itsellä lyhyt tukka, niin tulipa eteeni iso ongelma. Yllättäen entinen lempparivaha Wellan Peppermint Pep on lopetettu. Sitä on purkissa enää hajut jäljellä ja uusi suosikki on vielä hakusessa. Kaapista löytyy jo Kc:n liima. Kc:n Gum on myös ok ja Goldwellin Mellogoo muistui myös mieleen. Niin, tehdäänköhän sitä enää, siitä on otettava selvää...

Mikä on sun suosikki?

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Huippupäivä, huikeita muutoksia

Olipa kiva työpäivä! Mun asiakkaat on aina ihania, sitä ei tarvitse erikseen mainita. Mutta tänään oli erityisen ihanaa, kun sai tehdä niin näkyviä muutoksia. Yhdelle asiakkaalle päätettiinkin tehdä pelkkä leikkaus, mistä en kuvia ottanut.

Heliltä leikattiin viime syksynä tehdyt rastat pois, sillä ajatuksella, että jää mitä jää. Eikä lopputulos edes jännittänyt, koska Heli on niitä harvoja, jonka päässä on ollut kaikki pituudet ja varmaan kaikki värikartan väritkin. Lopulta pituutta jäikin yllättävän paljon.



Heli ennen


Heli jälkeen

Ja sitten uudistettiin Hannan kuontalo, joka sen tarpeessa todella olikin. Kuvat puhukoot puolestaan...


Hanna ennen


Hanna jälkeen

Tämän takia tätä työtä teen!
















lauantai 13. huhtikuuta 2013

Töihin!

Iik, tästä se sitten lähtee. Vauva jää huomenna ekaa kertaa kotiin, kun tää lähtee töihin. Tuntuu ihan hullulta, mutta niin siistiltä samalla kertaa. Tiedossa pari väriä ja leikkausta ja rastojen poisto. Ai että miten sormet jo syyhyää. Huomiseen siis ja kuviakin lupaan.